De voicing van bedrijfsvideo’s

Kies nu de stem die bij uw boodschap past...

De stemmen van het Stemmenbureau | bedrijfsvideo’s inspreken

Het Stemmenbureau beschikt over een database van meer dan 150 stemmen in 50 talen. Onze stemmen zijn professionele stemmen of stemacteurs. Een professionele stem heeft een prettig klinkende, zakelijke stem. Deze stemmen zijn buitengewoon geschikt voor de voicing van bedrijfsvideo’s. Stemacteurs en -actrices hebben een stem waar ze heel veel mee kunnen. Ze kunnen met hun stem spelen en deze aanpassen aan uw boodschap. Vaak hebben deze stemmen een acteerachtergrond of ervaring met film, reclame of televisie. De stemmen zijn zeer geschikt voor animatiefilmpjes en reclameboodschappen. Uiteraard zijn ze ook goed in het voicen van bedrijfsvideo’s. De tarieven van stemacteurs liggen vaak wat hoger.
Naast bedrijfsvideo’s is het Stemmenbureau ook gespecialiseerd in meertalige voicing van e-learningmodules, audiotours, veiligheidsinstructies en telefoonsystemen.

Het voicen van bedrijfsvideo’s

Het Stemmenbureau bestaat sinds 2009. Wij hebben ons in de loop der tijd gespecialiseerd in het vertalen en voicen van de voice-overs bij bedrijfsvideo’s . Het is hierbij belangrijk dat de audio uitnodigend en vriendelijk klinkt en boeiend klinkt. Daarnaast is het belangrijk dat bij het monteren de audio op de juiste plek terecht komt. Dit kunnen wij eveneens verzorgen. Wij verzorgen de voicing al voor diverse gerenommeerde partijen uit de branche. Graag helpen wij u ook. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

het Stemmenbureau is onderdeel van Tekom Vertalers

Het Stemmenbureau is een voicingspecialist waarbij de nadruk op meertaligheid. Het is onderdeel van Tekom Vertalers. Tekom Vertalers verzorgt al sinds 1976 vertalingen in 76 talen. Ze werken met native speakers. U kunt bij ons de Nederlandse teksten van uw bedrijfsvideo aanleveren. Wij zorgen vervolgens dat het in de gewenste talen wordt vertaald door vertalers die thuis zijn in uw branche. Na goedkeuring van de vertaling kan het voicen starten. Wij voorzien u van een gesproken boodschap in meer dan 50 talen. Uiteraard hebben we ook een grote database met Nederlandse professionele stemmen en stemacteurs.

[pap_portfolio]