Voicing e-learning modules

Kies nu de stem die bij uw boodschap past...

De stemmen van het Stemmenbureau | e-learningmodules inspreken

Het Stemmenbureau beschikt over een database van meer dan 150 stemmen in 50 talen. Onze stemmen zijn professionele stemmen of stemacteurs. Een professionele stem heeft een prettig klinkende, zakelijke stem. Deze stemmen zijn buitengewoon geschikt voor de voicing van e-learningmodules. Stemacteurs en -actrices hebben een stem waar ze heel veel mee kunnen. Ze kunnen met hun stem spelen en deze aanpassen aan uw boodschap. Vaak hebben deze stemmen een acteerachtergrond of ervaring met film, reclame of televisie. De stemmen zijn zeer geschikt voor animatiefilmpjes en reclameboodschappen. Uiteraard zijn ze ook goed in het voicen van e-learningmodules. De tarieven van stemacteurs liggen vaak wat hoger.
Naast e-learningmodules is het Stemmenbureau ook gespecialiseerd in meertalige voicing van veiligheidsinstructies, audiotours, telefoonsystemen en bedrijfsvideo's.

Het voicen van e-learningmodules

Het Stemmenbureau bestaat sinds 2009. Wij hebben ons in de loop der tijd gespecialiseerd in het vertalen en voicen van e-learningmodules. Het is hierbij belangrijk dat de audio goed te volgen is en boeiend klinkt. Daarnaast is het belangrijk dat de bestandsnamen van de verschillende audiofiles nauwkeurig worden overgenomen, zodat bij het inlezen van de bestanden alles op de juiste plek in de module terechtkomt. Wij verzorgen de voicing al voor diverse gerenommeerde partijen uit de branche. Graag helpen wij u ook. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

het Stemmenbureau is onderdeel van Tekom Vertalers

Het Stemmenbureau is een voicingspecialist waarbij de nadruk op meertaligheid ligt. Het is onderdeel van Tekom Vertalers. Tekom Vertalers verzorgt al sinds 1976 vertalingen in 76 talen. Ze werken met native speakers. U kunt bij ons de Nederlandse teksten van uw e-learningmodule aanleveren. Wij zorgen vervolgens dat het in de gewenste talen wordt vertaald door vertalers die thuis zijn in uw branche. Na goedkeuring van de vertaling kan het voicen starten. Wij voorzien u van een gesproken boodschap in meer dan 50 talen. Uiteraard hebben we ook een grote database met Nederlandse professionele stemmen en stemacteurs.

[pap_portfolio]