Het Stemmenbureau is jarig

november 14, 2014 Ingeborg Verduijn No comments exist

In 2009 begon vertaalbureau Tekom als extra dienst met het inspreken van

veiligheidsinstructies voor een groot bouwbedrijf in het Nederlands, Duits, Engels en Pools. Om hierbij (opname)kwaliteit te garanderen hebben we ge?nvesteerd in een professionele geluidsstudio en opnameapparatuur. Toen bleek dat we voicing op een professionele manier konden leveren tegen een fractie van de kosten van de bestaande voicingbureaus, besloten we deze aanvullende dienst als concept in de markt te zetten. Zo werd in november 2009 Het stemmenbureau geboren.

5 jaar voicing, 50 talen, meer dan 150 professionele stemmen

Het bleek geen probleem om aan goede stemmen te komen. Veel van onze vertalers hadden door tolk- of zangervaring al geleerd om hun stem op een professionele manier te gebruiken. En door actief op zoek te gaan naar enthousiaste stemmen hebben we nu, vijf jaar later, beschikking over meer dan 150 stemmen in 50 talen. Een hoop vijven om te vieren!

De juiste stem voor uw boodschap

Onze tevreden klanten zetten onze stemmen in voor het inspreken van e-learningmodules, productdemo?s, telefoonmenu?s, veiligheidsinstructies en bedrijfsfilms. Maar ook steeds vaker worden we benaderd voor commercieel voicing werk, reclamefilms en dergelijke. Eigenlijk hebben wij voor elke boodschap de juiste stem in ons systeem en we breiden nog altijd uit.

Een nieuwe studio en nog meer mogelijkheden

Recent hebben we onze studio daarom compleet verbouwd. De nieuwe ruimte biedt nog meer mogelijkheden dan voorheen. Zo is het nu ook mogelijk voor onze klanten om bij de opnames aanwezig te zijn en mee te luisteren wanneer de stem aan het werk is.

Voicing, ook voor uw boodschap

In vijf jaar is voicing van een extra dienst uitgegroeid tot een volwaardig concept. Het stemmenbureau ontwikkelt zich nog steeds met nieuwe stemmen en nieuwe klanten. Heeft u een boodschap? Dan hebben wij de stem!

Voicing in 50 talen

Door: Ingeborg Verduijn

Geef een antwoord